Adviesgesprek

Voor het mooiste resultaat

Willen jullie zelf de bruiloft organiseren, maar lopen jullie ergens tegenaan waar jullie niet uit komen? Of zijn jullie al goed op weg, maar willen jullie voor de zekerheid nog wat tips of een laatste check om zeker te zijn dat jullie niets vergeten? Dan is een adviesgesprek met een professionele weddingplanner echt iets voor jullie!

Na afloop stuur ik jullie een uitgebreid verslag van wat wij hebben besproken, samen met nuttige tips en adviezen. Zo kunnen jullie op een later tijdstip alles nog eens raadplegen. Hierna kunnen jullie weer verder met de organisatie van jullie bruiloft.

 

Een advies gesprek is het begin van iets moois. Bekijk de overige diensten om het te laten realiseren!

 

Adviesgesprek

€ 65,- per uur


 

  • Volledig aan jullie behoeftes aangepast adviesgesprek
  • Digitaal verslag van het gesprek

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Tijdens een adviesgesprek op ullie locatie of ergens anders, kunnen jullie alle vragen stellen wat met de organisatie van jullie huwelijk te maken heeft.

Zo kunnen we bijvoorbeeld brainstormen over de locatie of locaties voor jullie dag, welke fotograaf of trouwauto of over de dagindeling.

Dit zijn maar enkele onderwerpen waar we het over kunnen hebben maar er zijn er beslist nog veel meer. We nemen tijdens het gesprek alles met elkaar door waar jullie het over willen hebben en ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten en zo help ik jullie op weg.

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!