Mijn werkwijze

Uiterst belangrijk is een uitgebreid kennismakingsgesprek met elkaar. Dit vind de meest van de tijd bij jullie thuis plaats. Het doel van het gesprek is dat we elkaar beter leren kennen en dat we ervaren of de persoonlijke klik er vanuit beide kanten is. Met alle informatie uit het kennismakingsgesprek maak ik een voorstel voor de dienstverlening die aansluit bij jullie wensen en budget.

Na jullie akkoord op mijn voorstel ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor de desbetreffende dienstverlening. Er zal een Whats-app groep aangemaakt worden voor ons 3 zodat er snel gecommuniceerd kan worden wanneer jullie ideeen, vragen of twijfels ergens over hebben. Dit is natuurlijk niet verplicht maar de ervaring is dat gezamelijk een whats-app groep hebben een hoop rust met zich mee brengt. Ik zal jullie op een gestructureerde wijze door de voorbereidingen van jullie bruiloft heen loodsen. De door jullie te maken keuzes worden altijd grondig door mij voorbereid. Ik verzorg de contractonderhandelingen met leveranciers, stem alle afspraken af en bewaak jullie budget. Door de zakelijke benadering tijdens de onderhandelingen kan ik jullie hierbij veelal geld besparen. Doordat jullie zelf de financiële verplichtingen aangaan met leveranciers worden vervelende (financiële) verrassingen achteraf voorkomen. Vlak voor jullie trouwdag check ik alle gemaakte afspraken met alle leveranciers zodat we zeker weten dat jullie trouwdag wordt zoals we dat hebben afgesproken.

Op jullie trouwdag werk ik met een draaiboek waarin alles tot in detail staat beschreven en dat vooraf is afgestemd met jullie en met alle leveranciers. Op jullie trouwdag zorg ik er voor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie samen met jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag(en).

Na het afhandelen van de laatste zaken kom ik graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie bruiloft en jullie persoonlijke ervaringen.

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!