Weddingplanner XL

Voor de volledige organisatie van een groots of meerdaagse bruiloft. Ook in het buitenland.

Het pakket Weddingplanner XL is het ultieme pakket indien jullie een grootse of meerdaagse bruiloft in gedachten hebben of als jullie mijn hulp kunnen gebruiken bij het regelen van extra zaken omtrent jullie bruiloft. 

 

Dromen jullie helemaal weg bij het idee van een meerdaagse bruiloft in Nederland of een trouwweekend in een romantische wijngaard in het Bourgondische Italië? Hebben jullie een bijzondere plek in Europa die zo speciaal voor jullie is, dat dat de enige plek is waar jullie elkaar het JA-woord willen geven?

 

 

Weddingplanner XL

prijs op aanvraag


Voor de volledige organisatie in binnen en buitenland

 

Ik zoek al het officiële papierwerk voor jullie uit, adviseer jullie graag over de mooiste locaties die voldoen aan al jullie wensen.

Uiteraard kunnen wij jullie ook assisteren bij het vervoer van /naar /op de locatie, het boeken van de vluchten, regelen van de hotelkamers, informeren van alle gasten enzovoorts.

Wij creëren samen met jullie de perfecte dag waar dan ook in Europa.

 

 

  • Kennismakingsgesprek
  • Planning voor de organisatie van jullie trouwdag
  • Organisatie van de trouwdag
  • Draaiboek voor de trouwdag zelf
  • Checken van de gemaakte afspraken met de leveranciers
  • Begeleiden van de trouwdag
  • Extra uren organisatie en/of begeleiding (bijvoorbeeld aanzoek of meerdaagse bruiloft in binnen en buitenland)

 

Benieuwd hoe Weis Events Wedding jullie totaal ontzorgt? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en ik beantwoord al jullie vragen!

 

 

Een meerdaagse bruiloft in Nederland of in het buitenland organiseren vergt veel flexibiliteit, organisatietalent en creativiteit.

Het is echt een aanrader de assistentie van een professionele weddingplanner in te schakelen wanneer jullie met dit idee rondlopen. Ik dicht alle eventuele valkuilen zodat jullie verzekerd zijn dat alles precies loopt zoals jullie dat voor jullie zien en jullie heerlijk ontspannen van de voorbereidingen kunnen genieten.

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!