Weddingplanner

De totale planning en organisatie van jullie bruiloft en begeleiden van de trouwdag. 

Het is leuk om te bedenken hoe jullie ideale trouwdag er uit ziet, maar realiseer jullie dat het volledig organiseren heel veel tijd en enrgie in beslag neemt.

Dit kan lastig te combineren zijn met de zorg voor jullie gezin of als jullie allebei werken. Ook kan het zijn dat jullie het leuker vinden om andere dingen te doen in jullie vrije tijd dan het organiseren van een bruiloft. En gaat het jullie lukken om zakelijk te blijven tijdens de onderhandelingen met leveranciers terwijl jullie al helemaal enthousiast zijn over het product of de dienst die zij aanbieden? Ik neem graag de planning en organisatie van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie de voordelen hebben van een scherpe onderhandeling en ondertussen kunnen genieten van een onbezorgde aanloop naar jullie trouwdag.

 

Gaan jullie groots trouwen of hebben jullie specifieke wensen? Bekijk dan ook het Weddingplanner XL pakket!

 

Weddingplanner

Op aanvraag


 

  • Kennismakingsgesprek
  • Planning voor de organisatie van jullie trouwdag
  • Organisatie van de trouwdag
  • Draaiboek voor de trouwdag zelf
  • Checken van de gemaakte afspraken met de leveranciers
  • Begeleiden van de trouwdag

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Jullie bruiloft is immers uniek. Om een prijsopgave te kunnen doen kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om jullie wensen en ideeen te bespreken.

Hebben jullie globaal wel een beeld hoe jullie mooiste dag eruit moet komen te zien, maar hebben jullie totaal geen idee hoe jullie dit kunnen realiseren, waar te beginnen of hebben jullie geen tijd om het hele internet af te struinen naar al die leveranciers die het totaalplaatje samen helemaal compleet maken?

Ik neem graag de totale organisatie en planning van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie optimaal en zorgeloos kunnen genieten van alle voorbereidingen en natuurlijk van jullie grote dag. Niets is hierin te gek. Alles wat komt kijken bij de organisatie van jullie dag, pak ik met veel enthousiasme voor jullie op.

 


 

Ik ben niet alleen de schakel tussen leveranciers en jullie als bruidspaar, maar heb vooraf ook graag contact met jullie gasten om hen verder te informeren over de dag en eventuele verrassingen voor jullie met hen af te stemmen. Uiteraard kunnen zij ons ook altijd bellen voor meer informatie, vragen of wanneer zij assistentie ergens bij wensen.

Op de dag(en) zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jullie en jullie gasten heerlijk van elkaar en van de bruiloft kunnen genieten.

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!