Wedding Blueprint

Een Wedding Blueprint is heel handig wanneer jullie zelf de bruiloft willen organiseren, maar niet weten hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken.

Voor de beste start

In een uitgebreid gesprek bespreek ik jullie ideeën over de ultieme bruiloft. Tevens ga ik in dit gesprek na wat jullie nodig hebben om dit te kunnen organiseren. Vervolgens ga ik aan de slag en maak een planning voor de organisatie van jullie bruiloft en een draaiboek voor de trouwdag zelf. Dit vormt samen de unieke Wedding Blueprint voor jullie bruiloft. Nadat we deze hebben besproken zijn jullie klaar om met de organisatie te beginnen.

 

Willen jullie mij na het ontvangen van de Wedding Blueprint inhuren als weddingplanner, dan krijgen jullie de Wedding Blueprint helemaal gratis!

Wedding Blueprint

€ 365,-


 

  • Kennismakingsgesprek
  • Adviezen over de beste leveranciers voor jullie bruiloft.
  • Planning voor de organisatie van jullie trouwdag
  • Draaiboek voor de trouwdag zelf

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Wanneer jullie elf jullie bruiloft willen organieren maar wel de tips en adviezen van een professional kunnen gebruiken, dan kunnen jullie hiervoor kiezen.

Een Wedding Blueprint is eigenlijk een handleiding waarmee jullie de bruiloft kunnen regelen. Het is op jullie wensen afgestemd, en bevat advies, tips, een tijdschema zodat jullie weten wat wanneer geregeld moet worden.

Door een uitgebreid gesprek samen met jullie weten we wat jullie willen en nodig hebben, waarna we voor jullie aan de slag gaan. Zodra de blueprint klaar is sturen we jullie de informatie toe zodat jullie met behulp van de blueprint de meest toffe bruiloft kunnen organiseren!

*Elke Blueprint is dus hartstikke uniek en passend bij jullie wensen!*

 

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!