Ceremoniemeester

Op jullie trouwdag zal ik erop toezien dat alles verloopt zoals gepland. 

Ceremoniemeester

vanaf € 1.350,-


 
  • Kennismakingsgesprek
  • Kennismakingsgesprek
  • Draaiboek voor de trouwdag zelf
  • Checken van de gemaakte afspraken met de leveranciers
  • Begeleiden van de trouwdag

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Samen met al jullie gasten genieten

Willen jullie veel voorbereidingen voor jullie bruiloft zelf doen, maar op de trouwdag iemand hebben die er op toeziet dat alles ook daadwerkelijk verloopt zoals gepland? Met mij als ceremoniemeester hoeft niemand zich zorgen te maken over het tijdschema, de gemaakte afspraken met de locatie, leveranciers en meer! Ik neem graag de verantwoordelijke en tijdrovende taak van een ceremoniemeester op mij en zo zorgen wij er samen voor dat tijdens de trouwdag zowel jullie als al jullie gasten zorgeloos kunnen genieten!

 

Nog meer uit handen geven? Het ceremoniemeesterschap zit ook inbegrepen bij het Weddingplanner pakket

 

Willen jullie graag zelf veel uitzoeken, regelen en plannen, maar op dé dag en liefst wat weken ervoor alles loslaten en genieten met jullie dierbaren?

Niet een vriend, vriendin of familielid belasten met de taak van ceremoniemeester, maar iemand aanwezig hebben die alles op professionele wijze coördineert en checkt? Dan is het ceremoniemeesterschap van weddingplanner Weis Events ideaal voor jullie.

Tijdens een eerste kennismaking hoor ik heel graag wat jullie plannen voor de grote dag zijn. Jullie gaan vervolgens zelf aan de slag met de gehele organisatie van jullie bruiloft. Jullie kiezen zelf de leveranciers uit die perfect passen bij jullie ideeën en wensen. Uiteraard adviseer ik jullie hier graag bij indien gewenst, zodat de keuze makkelijker wordt en jullie gegarandeerd zijn van de beste partijen.

 

 

Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft kom ik bij jullie langs en nemen wij de gehele dag nog eens uitgebreid door en bespreken alle elementen uitvoerig. Hierna neem ik graag alle informatie van jullie over. Jullie kunnen onbezorgd gaan uitkijken naar DE dag en ik ga verder aan de slag. Aan de hand van alle informatie:

  • stel ik een gedetailleerd draaiboek voor jullie op;
  • zet ik de laatste puntjes op de i;
  • check ik alle afspraken met de betrokken leveranciers én;
  • ben ik op de dag zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Ik ben gedurende de dag hét aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten en zorg ervoor dat alles perfect verloopt. Het enige dat jullie hoeven te doen, is optimaal genieten van deze bijzondere dag met al jullie dierbare vrienden en familie.

Neem direkt contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!